Werken in de binnenvaart?

Bij Horizon Infinity Jobs koppelen wij je aan een geschikte werkgever

Geen omkijken naar verzekeringen

Goede match

Altijd beschikbaar voor vragen

Eerlijk salaris

Een baan in de binnenvaart

Als uitzendbureau gespecialiseerd in Roemeense krachten voor de binnenvaart zijn wij de spil tussen werkgever en werknemer. Wij zorgen ervoor dat de werknemer eerlijk betaald krijgt, en als volwaardig werknemer behandeld wordt. Wij willen de werkgever een zo goed mogelijke match aanbieden, zodat hij gemotiveerde krachten aan boord heeft. Ook zorgen we voor vervoer van en naar het schip voor de werknemers.

Upload hier direct je CV

CV Upload

Werken in de binnenvaart

Een baan als stuurman, matroos of deksman in de binnenvaart aan het zoeken? Bij Horizon Infinity Jobs koppelen we je aan een geschikte werkgever, die goed bij jou past. Ook zorgen we dat je een eerlijk salaris krijgt, en dat je goed verzekerd bent. Als je vragen hebt, of tegen dingen aanloopt kun je ons altijd bereiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de samenwerking zo prettig mogelijk verloopt.

Proces CV uploaden

In het sollicitatieproces kijken we of de vacature goed matcht bij jou skills en ervaring. Is dit niet zo? Dan kijken we of we andere vacatures voor jou kunnen vinden, die wel goed met jou matchen. Zo proberen we iedereen tevreden te houden.

Stap 1: Gegevens aanleveren
Je levert je gegevens bij ons aan (dienstboekje, diploma’s, et cetera). Wij bekijken of deze matchen met de vacature waar je op solliciteert.

Stap 2: Gesprek
Als deze gegevens matchen nodigen we je uit voor een gesprek op ons kantoor in Roemenië.

Stap 3: Voorstellen aan je werkgever
Als ons gesprek goed is bevallen stellen we je voor aan je nieuwe werkgever, en kan het zijn dat deze je ook nog even belt.

Stap 4: Werk!
Als je nieuwe werkgever je ook ziet zitten, kun je bij hen aan de slag.

Upload hier direct je CV

CV upload