Binnenvaart personeel gezocht?

Wij hebben een database met gemotiveerde krachten die graag aan de slag aan.

Verzekeringen worden geregeld

Goede match

Heldere communicatie

Meer dan 5 jaar ervaring

Binnenvaart personeel

Wij hebben een grote database met gemotiveerde krachten uit Roemenië die graag voor uw schip aan de slag gaan. Wij nemen alle zorgen (verzekeringen, betalingen, vervoer van en naar het schip) bij het zoeken van personeel voor u als werkgever weg. Horizon Infinity Jobs zorgt ervoor dat werknemers altijd eerlijk behandeld worden, en bij uw schip passen. Op deze manier willen wij u aan gemotiveerd personeel helpen. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als er vragen zijn over het proces of de werknemer.

Stuurman gezocht

Zoekt u een stuurman voor een schip in de binnenvaart?

Contact opnemen

Matroos gezocht

Zoekt u een matroos voor een schip in de binnenvaart?

Contact opnemen

Deksman gezocht

Zoekt u een deksman voor een schip in de binnenvaart?

Contact opnemen

Machinist gezocht

Zoekt u een machinist voor een schip in de binnenvaart?

Contact opnemen

Neem contact met ons op, en wij gaan voor je aan de slag

Neem contact met ons op

Horizon Infinity Jobs

Als uitzendbureau gespecialiseerd in Roemeense krachten voor de binnenvaart zijn wij de spil tussen werkgever en werknemer. We nemen uw personeelszorgen weg, zodat u zich op andere belangrijke dingen kan focussen. Horizon Infinity Jobs zorgt ervoor dat de werknemer marktconform betaald krijgt, verzekerd is, het salaris op tijd betaald krijgt en het personeel als volwaardig werknemer behandeld wordt. Daarbij willen wij de werkgever een zo goed mogelijke match aanbieden, zodat hij gemotiveerde krachten aan boord heeft. Als een werknemer aan de slag kan op het schip zorgen wij voor vervoer van en naar het schip voor de werknemers.

Proces

Het is als werkgever makkelijk bij Horizon Infinity Jobs aan personeel te komen. Wij proberen zoveel mogelijk werk voor u uit handen te nemen.

Stap 1: Aanvraag doen
Als u op zoek bent naar personeel voor in de binnenvaart neemt u contact met ons op. We starten samen het proces waarmee we de ideale werknemer zullen vinden.

Stap 2: Wij gaan opzoek naar een geschikte kandidaat
Deze zal eerst bij ons kantoor in Roemenië op gesprek komen. Hier brengen we de ervaring van de kandidaat in kaart, en zorgen we dat we een goed beeld van hem hebben. Als de ervaring en persoonlijke kenmerken matchen bij uw organisatie, en wij een goed gevoel hebben, wordt de kandidaat aan u voorgesteld.

Stap 3: Informatie kandidaat
U kunt de informatie over de kandidaat bekijken, en als u dat wilt kunt u zelf ook nog contact opnemen met de kandidaat.

Stap 4: Papierwerk
Als het van alle kanten klikt gaan we het papierwerk in orde maken. Vervolgens gaan we met u in overleg hoe en wanneer we de kandidaat aan boord krijgen.

Plaats nu direct een opdracht!

Opdracht plaatsen