Maritiem uitzendbureau
Horizon Infinity Jobs

Horizon Infinity Jobs is een groeiende organisatie die gericht is op het werven van Roemeense krachten voor de binnenvaart.

Wij zorgen voor werk in de binnenvaart

Als uitzendbureau gespecialiseerd in Roemeense krachten voor de binnenvaart zijn wij de spil tussen werkgever en werknemer. We nemen uw personeelszorgen weg, zodat u zich op andere belangrijke dingen kan focussen. Horizon Infinity Jobs zorgt ervoor dat de werknemer marktconform betaald krijgt, verzekerd is, het salaris op tijd betaald krijgt en het personeel als volwaardig werknemer behandeld wordt. Daarbij willen wij de werkgever een zo goed mogelijke match aanbieden, zodat hij gemotiveerde krachten aan boord heeft. Als een werknemer aan de slag kan op het schip zorgen wij voor vervoer van en naar het schip voor de werknemers.

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Waarom Horizon infinity Jobs?

Wij behandelen ons personeel en onze klanten altijd eerlijk. We zorgen dat medewerkers krijgen waar ze voor werken, en we houden ons altijd aan ons woord. Ook gaan wij echt op zoek naar een match tussen werkgever en werknemer. We regelen daarbij alle verzekeringen die werknemers nodig hebben, en zorgen voor vervoer van en naar het schip.

Geen omkijken naar verzekeringen

Goede match

Altijd beschikbaar voor vragen

Eerlijk salaris